BREV03

Skive Kommune er en stor bidragyder til Danmarks demokratiske historie.

 

Det bør resten af Danmark vide!

 

Henning Linderoth

LÆSERBREVE

MEST ENIG MED

Som kandidat til kommunevalget bliver man bombaderet med en række mails fra interesseorganisationer, hvor man skal besvare en række politiske spørgsmål. Spørgsmålene er forholdsvis generelle og tager ikke hensyn til, at der kan være forudsætninger, som ikke bliver medtaget i spørgeskemaet. Jeg går ind for, at Danmark skal være et åbent samfund, der vil tage imod arbejdskraft udefra. Vi er godt på vej til at mangle arbejdskraft. Vi har valget imellem at sende virksomheder ud af landet, eller at få arbejdskraft ind i landet. Det er forudsætninger, som ligger bag integration, som er en meget vigtig kommunal opgave. Det handler testen ikke om. Det er det vigtigste overhovedet! Tag selv testen på http://nyheder.tv2.dk/kommunalvalg17/kandidattest

DEM JEG ER MEST UENIGE MED

For mig er det slet ikke overraskende, at Liberal Alliance er det parti, som jeg er mest uenig med. Hele deres ekstrem liberale privatiseringspolitik er ikke min politik. Jeg støtter meget gerne et fornuftigt samarbejde mellem det private og kommunen, men på vilkår så begge har noget ud af det. Det er RADIKAL politik.

Jeg vil aldrig støtte en privatiseringspolitik, der lukker ældreplejen for næsen af de ældre. Det er uanstændig - samtidig med, at vi bliver rigere og rigere som samfund.

Den svenske model med ældrepleje gennem det svenske postvæsen, er en overvejelse værd. På den måde får vi både klaret ældrebesøg og udbringning af post. Vi har brug for kreative tanke og folk med kontakt til Christiansborg. Det vil komme til at knibe for Skive-Listen, der blot er en lokalliste.

Jeg er også uenig med Skive-Listen om, at det er Skive By, der skal være drivkraft for kommunen. Sådan kan man ikke stille det op!

Vi skal ikke tænke i lokalpolitik, men i at fremme de sager, der kan være til gavn for hele Skive Kommune.

I øjeblikket er GreenLab kommunens største projekt. Ligger i Kåstrup. Industriudviklingen i Kåstrup er i fuld gang. Der ligger masser af e-handelsbutikker i nedlagte industrifabrikker udenfor Skive by. De får nu nyt liv! Det er dem, der skal give os brød på bordet fremover.

 

Så skal du stemme på ”En radikal stemme, der arbejder”.

 

Forhv. Seminarielektor og Ph.D.-stud..

KANDIDAT TIL SKIVE BYRÅD.

Sæt X ved Linderoth

Den radikale liste B

Se: www.kv17-linderoth.dk

Henning Linderoth

Præstegårdsvej 29

7870 Roslev

PRIVAT

Politik

POLITIK